Здрав + Убав (природно) = Можна мисија!

Здрав + Убав (природно) = Можна мисија!Ние сме група блиски пријатели и истакнати професионалци во нашите соодветни области на активност. Решивме да ги здружиме нашите напори и искуство за да ја развиеме оваа онлајн платформа и дигитална публикација за природните методи за да постигнеме хармонија помеѓу внатрешното и надворешното јас.

Нашата информативна платформа ја нарековме Zdravje-Ubavina. Неговата цел е да им обезбеди на клиентите и корисниците на дигиталните услуги корисни информации. Станува збор за природни методи за одржување на лична естетика и добра општа состојба на телото. Исто така, сакаме да им овозможиме на луѓето пристап до основните факти за био-козметиката и производите.

Тие се однесуваат на следните категории на начин на живот пријателски настроен кон природата:

  • Убавина: Одржувањето индивидуален стил е важно за секоја личност. Живееме во ера во која владеат социјалните медиуми. Личноста е издигната во култ. Таа е производот што сакаме светот да го сака. Затоа треба да се грижиме за добриот изглед на кожата на лицето и телото, косата и фигурата.
  • Здравје: Кога нашето тело не се чувствува затегнато, нашата убавина веднаш го рефлектира тоа. Треба да научиме како да се грижиме за различните системи во нашето тело.
  • Влијае на апетитот: Дебелината е сериозен проблем кој е директно опасен по здравјето. Не секој е роден со совршен обем на половината. Но, секој избира како да јаде и колку да се движи.
  • Детоксификација: Загадената животна средина во големите градови има исклучително негативно влијание врз нашата општа состојба. За тоа е потребно преземање навремени мерки и редовно спроведување на процедури за целосно прочистување на телото и црниот дроб од токсините.
  • Интимност: Што би бил човекот без својот партнер? А романтичните врски меѓу нас понекогаш треба да се разгорат. Секогаш постои природен начин за нас да го најдеме патот назад еден кон друг и повторно да го разгориме жарот на страста.

Природната естетика е заедничка цел!

Природната естетика е заедничка цел!Заедничкиот интерес што уредничкиот тим на Zdravje-Ubavina го дели меѓу себе е фактот дека отсекогаш сме им верувале на мајката природа и нејзините производи. Тие можат да се применат за подобрување на нашето здравје, кондиција и самодоверба.

Затоа решивме оваа страст да ја претвориме во нешто што може да им помогне на многу други луѓе. Меѓу нас има медицински работници, новинари и биолози. Но, ние сме пред се луѓе кои никогаш не престануваат да бараат природни начини за позитивно да влијаат на квалитетот на животот. И ние сакаме да ги споделиме со вас.

Повеќе од 210.000 посетители месечно

Над 45.000 следбеници на социјалните мрежи

Информации на 5 јазици, достапни во над 30 земји

Нашите вредности и принципи вклучуваат:

  1. Случајна љубопитност и дух на откривање кон сè ново.
  2. Темелно истражување на сите теми поврзани со природните методи на разубавување и водење балансиран начин на живот;
  3. Лично исполнување и општа среќа постигнати со внимание, грижа и труд;

Мисијата за природна убавина и стил во модерните времиња

Мисијата за природна убавина и стил во модерните времињаНие, тимот зад Здравје-Убавина, веруваме дека редовната употреба на природни производи е најдобрата одлука што можете да ја донесете. Особено ако сакате да одржувате добро здравје и исполнет начин на живот. Ова е важно во време кога пазарот е буквално преплавен со козметички производи составени претежно од хемикалии и вештачки супстанции.

Затоа, нашата главна цел е слободно да споделуваме информации за био-козметичките производи кои се достапни на интернет. Ова е нашата мисија. Вложете го целото ваше време и труд во изградбата на оваа веб-страница. Веруваме дека ќе ви помогне да го изберете најдобриот избор за вас.

Се надеваме дека придонесовме вие, корисниците, да го пронајдете најсоодветното решение за вашиот проблем. Без разлика на неговото потекло и вид.

Затоа што сакаме да бидеме дел од револуција која ќе го направи животот повреден, позначаен и поквалитетен. И ние сакаме да го направиме тоа заедно!

И еве неколку детали за нас:

Злата Огњановска, 39 – Главен уредник и автор

Злата ОгњановскаЗлата, како што сака да ја нарекуваат, носи расположение, стил и финес во нашиот тим. Дипломирала на Универзитетот во Скопје со профил „Телевизиско новинарство“, каде што избрала да се специјализира во областа на културата. Таа долги години ја практикуваше својата специјалност во различни медиуми во нашата земја, а најчесто ја извршуваше функцијата уредник и главен уредник. Ја сака медитеранската кујна, а бидејќи неодамна е во брак, рецептите веќе почнува се почесто да ги користи. Сака да присуствува на изложби и концерти. Во него живее вистински љубител на рок.

Лечо Томулевски, 28 – Уредник и автор за Убавина, Здравје и Апетит

Лечо ТомулевскиЛечо е машко момче. Инспирира почит кај секој што го слуша моќниот татнеж на велосипедот, кој среќно се паркира пред канцеларијата секој работен ден. Но, ова не треба да ве збунува, бидејќи тој е човек на науката – неговата прва и најсилна љубов. Доказ за тоа е неговата диплома за биотехнологија на Универзитетот во Скопје. Работел и во Германија за компанија која работи во областа на генетскиот инженеринг. Тоа е совршен пример за совршена симбиоза помеѓу мускулните влакна и мозочните клетки.

 , 33 – Уредник „Детокс“, „Интимност“ и Автор

Вера ЈуриќВера дипломирала на Националната академија за уметности со диплома по книга и графика за печатење. Долги години работеше во областа на графичкиот дизајн и како писателка на статии за здрав начин на живот. Слободното време е посветено на правење илустрации и измислување бајки. Сака да патува и себеси се опишува како „вртоглавица“. Без неа, нашиот тим би бил една идеја помалку шарен.

Дозволете личната естетика да не води напред заедно!

Ако некој сака да го промени светот, тој секогаш мора прво да почне од себе. Самоподобрувањето со помош на природни методи и средства и личен пример се најдобри начини за влијание.

Ајде да научиме повеќе за нив и да растеме заедно!

Ако сакате да дознаете повеќе за нас или имате какви било прашања во врска со материјалите и прегледите на производите, можете да не контактирате преку страницата Контакт!

Во нашиот блог можете да најдете корисни информации и совети за поздрав и поубав живот.

Специјално избравме за вас: